Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 decembrie 2009

2012 - Sfarsitul lumii sau un nou inceput

2012 o mare gogoașă cu interese politico-economice sau o profeție teribila.
Este cert faptul ca fenomenul 2012 a cuprins întreaga planeta și nimeni nu poate preciza clar ceea ce se va întâmpla cu adevărat. Sa fie oare asa cum o descrie calendarul mayaș sau totul e doar pura ficțiune. Faceți un mic experiment și scrieți în câmpul de search a oricărui motor de căutare 2012 și veți vedea ca sunt sute poate chiar mii de link-uri către site-uri cu conținut referitor la evenimentele ce "se vor întâmpla" (yeah right!) in anul respectiv. DA, se pare ca mass media a avut un rol titanic în a propaga aceste profeții, ba mai mult unii cred ca pana și Einstein ar fi anticipat ca ceva nasol se va întâmpla în anul respectiv.....va dați seama dacă pana și Einstein zicea....noi muritorii de rând doar nu l-om contrazice. In fine propaganda și-a pus amprenta...sute de sit-uri, zeci de cârti ba chiar și un film care au implantat în creierele noastre o singura ideea....în 2012 "WE ARE DOOMED".
Sincer sa fiu nu am cumpărat nici o carte sa citesc despre fenomen în sine, am zis ca un film marca Hollywood ar fi mai potrivit pentru a-mi face o idee despre un posibil sfârșit al lumii. Excelent film as zice dacă ar fi sa judecam din perspectiva efectelor speciale și al acțiunii cu iz specific americănesc dar a avut și multe lacune și momente trase de par....doar nu era sa fie un film perfect...oricum în ultima vreme nu am mai vizionat unul care sa ma dea pe spate. Revenind la ideea filmului ce pot sa zic decât ca în eventualitatea întâmplării unor asemenea nenorociri, e clar ca vom ști prea târziu și nu ne vom putea împotrivii naturii și a forței ei dezlanțuite. Amintiți-va de acele tsunami care au loc frecvent pe coasta Asiei, a putut omenirea sa se împotrivească? Si totuși dacă e adevărat și guvernele marilor puteri ascund asta doar pentru ca omenirea sa nu intre în panica și sa nu se ajungă la haos pe străzi. Dacă totuși exista cu adevărat o planeta Nibiru care se va intersecta cu Pământul în 2012 , și ne este ascuns acest lucru și faptul ca alinierea planetelor sistemului solar cu centrul Galaxiei nu e pur întâmplatoare și ca schimbarea magnetismului Pământului va avea consecințe devastatoare. Voi ce a-ți face dacă mâine a-ți afla ca sfârșitul e aproape...eu unul as începe sa îmi trăiesc viata cu mai multa intensitate.

Un comentariu:

  1. cel mai nasol film pe care l-am vazut. am o senzatie de deja-vu lasata de Y2K, ala din 1999. pe einstein vad ca l-au scos ca pe iepurele din joben

    RăspundețiȘtergere