Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 octombrie 2010

De dragul diversitatii...citeste o carte



Cand am citit ultima oara o carte recomandata de un prieten? Hmmm , prietenii care recomanda carti sunt din ce in ce mai rari intocmai ca si cartile de buna calitate....asta inseamna ca (si daca e cacofonie ce...e democratie ce naiba) cartile vor avea soarta dinozaurilor??

2 comentarii:

  1. Ba dimpotriva, chiar aseara am vazut un reportaj ca bibliotecile sunt din ce in ce mai aglomerate :) Si asta e de bine.
    Cat despre recomandari, nu stiu neaparat cat tine de recomandare cat de gusturi si tipuri de lectura. Uite, daca iti recomand 'Mananca Roaga-te Iubeste' o sa citesti? E o carte pentru gagici cica.. Plus ca barbatii care citesc am impresia ca sunt mult mai putini decat femeile... care citesc... Cred, nu am auzit nici o statistica in acest sens ;)

    Dar uite, iti recomand 'Karma de fiecare zi' Carmen Hara. Cred ca ti-ar placea. A citit-o si El Hombre ;) Ia placut. Da, mai citeste si el din cand in cand... Da' sa nu mai zici la nimeni :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bag si eu cu o carte foarte buna din domeniul fotografiei si nu numai. Rudolf Arnheim - Arta si perceptie vizuala.

    RăspundețiȘtergere