Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 aprilie 2010

Iubirea acest joc perfid...

Nu de ceva vreme am avut impresia ca fiinta de langa mine e singura fiinta pe care o iubesc mai mult decat orice, am crezut fara dubii ca dragostea fata de ea va fi eterna si nimeni si nimic nu va sta in calea fericirii noastre.
M-am inselat amarnic crezand ca sunt cel mai norocos om de pe pamant care are langa el pe cea mai frumoasa, pe cea mai corecta si sensibila din lume fiinta.
Am gresit...am visat cu ochii deschisi, si mintea mi-a fost acoperita cu un val pe care n-am stiut sa il indepartez si ochii mei nu au vazut adevarul....adevarul care ne doare pe fiecare in parte atunci cand cel de langa tine iti jura credinta si te face de fiecare data sa tremuri de bucurie dar intr-un moment cand esti mai sigur pe ceea ce ai totul se prabuseste.
Tot ce credeai, tot ce simteai devin doar amintiri...amintiri care te napadesc si iti plange sufletul, amintiri care in acelasi timp dor si lasa rani adanci pe care numai timpul le poate vindeca.
Dar timpul este ireversibil, desi adanc in sufletul tau ai vrea sa intorci clepsidra cu nisip invers si sa il dai inapoim sa modifici curgerea lui, dar nu, nu se mai poate, totul e in zadar.
Carnea imi tremura si sufletul imi geme, de ce trebuie sa retraiesc toate amintirile, de ce nu le pot sterge cu buretele, de ce nu pot ierta , de ce mintea imi este tulbure...
Mi-am dorit un suflet cald, un suflet pereche, eram sigur ca il găsisem, dar sufletele nu pot ramane intr-un loc , dar eu raman...raman o amintire , o amintire frumoasa , o amintire care se va pierde asa cum am pierdut ce imi era mai de preţ...

P.S. Oare iubirea este efemeră ??? Pentru mine da....

Un comentariu:

  1. Iubirea nu este efemera. Ea se transforma :)) ca-n cantecul lu' Margineanu ;) Doar ca transformarea ei poate avea sau nu loc. Cateodata nu ne place in ce se transforma si doar daca suntem norocosi si stim ce si cum sa facem ea se transforma in ceea ce te tine langa un om o viata intreaga si ajungi la "batranete" sa te tii de mana in parc, fiind exemplu pt tinerii care isi doresc la fel.

    Cand transformarea nu are loc... inseamna ca iubirea ... a murit. Sau a palit. Ca la plantele de apartament. Cand nu ai grija de ele si uiti sa le pui apa macar atat cat le trebuie ele se ofilesc si mor. Si de vina este cel care inceteaza a mai "uda" iubirea. Si fara sa par discriminatoare, de cele mai multe ori barbatii uita complet sa "ude" iubirea care i-a legat de femeile lor la inceput. Considera ca sunt suficienti prin prezenta si contributia materiala. Nimic mai gresit... De aceea platesc... prin suferinta...

    s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere