Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 iunie 2011

My Dream Girl part2


Nu stiu de ce urasc sa raspund mereu la acea intrebare clasica "Cum arata femeia visurilor pentru tine?" poate datorita esecului amoros din ultima vreme sau poate doar pentru ca nu cred in ea .
Din politetea si generozitatea care ma caracterizeaza atunci cand nu sunt luat peste picior de vreo "amatoare", raspund cat se poate de sincer fara sa caut sa impresionez nu stiu ce don'soara stilata.
Da frate (ca asa se zice mai nou) imi plac si mie femeile cu cracii pana in gat cu tatze tari si fund rotund, cum naiba sa nu iti placa asemenea specimen, suntem toti niste animale doar, dar femeile alea nu sunt pentru cei ca mine, ele apartin altui univers, unul in care superficialitatea e la ea acasa si totul se invarte in jurul banilor si a intereselor sociale.
Mie personal...ce imi place mie la o femeie si as vrea sa descopar la ea, e destul de simplu : in primul rand sa fie femeie... abilitate tot mai greu de gasit zilele astea la sexul slab, sa ii curga pasiunea prin artere dar nu la modul vulgar, si sa ofere acelasi respect pe care il ofer si eu cand vine vorba de "noi" caci pana la urma cam cu atata ramai dupa ce se epuizeaza si amorul sau cand nici sexul nu mai e de calitate.  Respectul e lucrul care trebuie sa ramana acolo adanc infipt in temelia unei relatii. Si daca la toate astea adaugi o cantitate suficienta de sinceritate femeia asta parca incepe sa capete contur si cu siguranta va putea fi capabila sa-mi alunge toti norii de pe strada mea. Inca o caut,  poate ma cauta si ea pe mine, poate ne vom gasi...nimic nu e la voia intamplarii .
Femeia Visurilor = EA x (respect +  pasiune + sinceritate)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu