Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 iunie 2011

My Dream Girl part1


Stateam azi cuminte ca un mielusel , cum stau eu de obicei, si ma intrebam ascultand melodia asta daca exista intradevar aceasta fata a visurilor ? 
Nu stiu care, spunea ca mai toata viata alergam  pe acesta planeta pentru a ne gasi jumatatea ...sa fie cumva si  fata visurilor in acelasi timp?? Si alergam ca idiotii pana la epuizare nestiind sa ne identificam jumatatea, poate e vecina de la 3 , fata de la Sephora, tipa care ti-a zambit la metro sau poate e colega de departament, poate fi oricare nu-i asa. 
Nu am crezut in destin niciodata cum naiba sa cred ca e una care ma asteapta acolo cuminte, frumoasa-sexy si devreme acasa (oricum tipul asta fac parte dintr-o generatie demult apusa, daca stiti pe cineva de genul puneti-ma in contact :) ) si eu voi simti asta cand o voi gasi, mai mult ca sigur ca o sa inventeze astia o aplicatie de genul asta pentru Iphone .
Si daca totusi nu o gasim asta inseamna ca va trebui sa ne multumi cu sferturi ? Eu unul stiu ca nu m-as multumi...been there done that... dar neavand incotro intr-un final faci un calcul simplu si aduni un sfert de la ea , jumatate de la tine iar restul il umpli cu vise...vise cu fata visurilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu